Jouw persoonlijke job-hunter

  • Is er een baan of werkgever die beter bij me past?

  • Kan ik ergens meer verdienen?

  • Ik sta open voor iets nieuws, maar wil niet hoeven zoeken

  • Ik wil eigenlijk een heel andere functie, maar waar en hoe?

Wij weten waar de kansen liggen en zoeken voor jou de ideale nieuwe baan. Uiteraard op basis van jouw wensen en kwaliteiten. We weten kandidaten te plaatsen op functies die voor hunzelf buiten bereik liggen. Daarnaast hebben we een sterkere onderhandelingspositie om er voor jou de beste arbeidsvoorwaarden uit te halen.

  

   Ronald van RangelrooijRonald van Rangelrooij,
   Senior Recruiter

   M. 06 – 1524 8283
   E. r.vanrangelrooij@acutec.nl
   L. Ronald van Rangelrooij

Niet opzoek, maarhu … kan ik erop vooruit gaan?

Je hebt een prima baan, maar hoort toch graag of je het ergens ander beter kunt krijgen. Logisch! Iedereen wil weten of hij of zij erop vooruit kan gaan: een beter salaris, leukere collega’s, minder reistijd, betere doorgroeikansen. Of wat jou dan ook drijft om open te staan om eens om je heen te kijken.

Dus, ondanks dat je goed op je plek zit en niet direct iets anders zoekt, komen we graag met je in contact. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat we voor iedereen op termijn een baan kunnen vinden waarin je erop vooruit gaat.

Laat je gegevens bij ons achter en we nemen contact met je op!

  1. Na een korte telefonische intake plannen we een face-to-face gesprek. We willen je namelijk goed leren kennen voordat we intensief voor je opzoek gaan.
  2. We zoeken totdat we een baan hebben gevonden die jij met beide handen aan wilt grijpen. Ook als dit een jaar duurt, omdat je nu eenmaal kritisch bent.
  3. Jij beslist of je wilt ingaan op ons voorstel. Niet? Dan horen we graag je feedback zodat we nóg gerichter voor je kunnen verder zoeken.

Wat maakt je een goede recruiter?

Leuk om met je in contact te komen