Over ons

MAAK KENNIS MET ACUTEC

OVER ONS

2 1 Acutec

Coen Raaphorst | Senior Consultant en Directeur
T.
06 2936 9452 | E. c.raaphorst@acutec.nl

Na het afronden van mijn HTS-opleiding ben ik gestart als bemiddelaar. Na 20 jaar interessante ervaringen bij vooraanstaande technische detacheerders, werd het tijd om voor mezelf te beginnen: alweer ruim 10 jaar zijn we met elkaar trots aan het bouwen aan Acutec!

Bemiddelen is een vakmanschap dat ik goed beheers en waar ik trots op ben. Het geeft me elke dag weer voldoening als ik engineers en ingenieurs help aan een passende baan. Waarmee ook dus de inlenende klant geholpen is!

Acutec bestaat uit een kantoorteam van professionals (sales, recruitment en backoffice) voor technische professionals bij onze relaties. Relaties verbazen en verwachtingen overtreffen is bij ons een grote gemene deler.

1 Acutec

Bram van Rossum | Senior Consultant en Managing Director
T.
06 5022 5673 | E. a.vanrossum@acutec.nl

Na mijn civieltechnische studie, richtte ik me op bedrijfskundige oplossingen en organisaties. Ik heb daarbij 25 jaar leidinggegeven aan technische professionals en genoten van de interactie met hen.

Engineers en ingenieurs een mooi nieuw toekomstperspectief bieden waar ze weer jaren mee vooruit kunnen; Dit is mijn uitdaging. Voor mij is dit het vertrekpunt en hierbij probeer ik een perfecte match te maken met de mooie kansen die onze klanten bieden.

Bij Acutec hebben wij oog voor onze klanten, kandidaten en collega’s. Leidende principes hierbij zijn: betrouwbaar, betrokken, groei en verbinding. Dat is waar wij voor staan en wat ons drijft.

Max op website Acutec

Max Broekhuizen | Accountmanager
T. 06 2928 0413 | E. m.broekhuizen@acutec.nl

Tijdens het afronden van de studie Commerciële Economie en Ondernemerschap ben ik in de uitzendbranche gerold. Sinds september 2023 ben ik werkzaam bij Acutec. Naast mijn studie heb ik ervaring opgedaan in de marketing en sales.

Tijdens mijn werk zoek ik altijd naar de juiste match tussen werkgever en werknemer. De sport voor mij: beide tevreden maken en houden. Het fijne aan het werken bij Acutec: een platte organisatie die haar zaken zeer goed op orde heeft en dé plek voor jouw volgende (technische) uitdaging.

Acutec biedt mij een fijne werkplek waar ik samen met mijn collega’s graag toe werk naar de juiste match voor iedereen.

Ontwerp zonder titel korter 1 Acutec

Arnold van Oosterhout | Senior Accountmanager
T. 06 4356 1257 | E. a.vanoosterhout@acutec.nl

Na een commercieel-economische opleiding ben ik in de uitzendbranche terecht gekomen en daar geleerd om personele vragen in te vullen. Bij toeval ben ik daarna in de technische detachering terecht gekomen.

Sinds 1992 ben ik als consultant actief in de bouwkundige & civieltechnische markt. Ik ben een gedreven adviseur en het geeft me energie als ik mijn opdrachtgevers en kandidaten weet te enthousiasmeren voor elkaar. Het geeft me voldoening om onze medewerkers bij opdrachtgevers on-the-job te begeleiden.

Acutec heeft een prettige en professionele werkwijze en dit spreekt me zeer aan. Als werknemer voel ik me hier als een vis in het water.

5 Acutec

Ronald van Rangelrooij | Senior Recruiter
T. 06 1524 8283 | r.vanrangelrooij@acutec.nl

Mijn werk als recruiter zie ik als een uitdagende baan, aangezien er meer vacatures openstaan dan er werkzoekenden zijn (op het moment van schrijven 121 vacatures op 100 werkzoekenden). Tevens ben ik erg dankbaar voor alle nieuwe ontmoetingen, deel te mogen uitmaken van een loopbaanwens en betrokken te zijn bij de juiste vervolgstap. Want met plezier naar en van je werk gaan wens ik een ieder toe!

Ik bied een luisterend oor, probeer écht te begrijpen wat je zoekt in je nieuwe baan, geef eerlijke feedback met respect voor jou als persoon en je keuzes. Zie ik geen mogelijkheden binnen onze vacatures bij onze klanten, verwijs ik je graag door of in het vervelendste geval kan ik je niet helpen.

Maar waar de mogelijkheden er WEL zijn, gaan we graag de verbinding met je nieuwe werkgever tot stand brengen. En dan volg ik je graag om te weten hoe het met je gaat!

Ben jij toe aan een nieuwe baan? Twijfel niet en ga verkennen wat er mogelijk is.

4 Acutec

Benny Riphagen | Financiën 

De afgelopen jaren ben ik in verschillende branches werkzaam geweest. Sinds 1 november 2022 maak ik deel uit van het Acutec-team.

Ik zie het als mijn uitdaging om alle financiële zaken voor Acutec, onze opdrachtgevers en zeker voor al onze engineers altijd 100% op orde te hebben.

De medewerkers bij Acutec zijn prettig in de omgang en ik vind het fijn dat ik onderdeel van deze groep mensen mag zijn.

3 Acutec

Sabine Groen | Officemanager

In 2019 ben ik begonnen bij Acutec, hiervoor heb ik zelf in de detachering gewerkt als management assistente. Ik weet dus hoe het is om bij (diverse) opdrachtgevers te werken en in dienst te zijn van een detacheringsbureau.

Mijn werk binnen Acutec is heel divers en ik help waar nodig is. Daarnaast zorg ik ervoor dat de systemen werken, voor de juiste inrichting en werk ik nauw samen met onze marketingmanager om zo meer van Marketing te leren.

Acutec biedt mogelijkheden en niet alleen voor de collega’s op kantoor! Zij luisteren goed naar je wensen en wij kennen onze klanten echt goed. Ik ga iedere dag met plezier aan het werk.

Acutec team kamer achtergrond 600300 Acutec

Maurits de Bruin | Marketing

Na het afronden van mijn MSc. In marketing, heb ik ervaring opgedaan bij uiteenlopende organisaties. In 2014 startte ik bij Acutec en sinds 2016 ondersteun ik deze geweldige club mensen als freelancer.

Mijn uitdaging is om het gevoel, de werkzaamheden en de kunde van Acutec zo te verwoorden dat kandidaten, werknemers en opdrachtgevers zich hierdoor aangetrokken voelen.

Acutec is een organisatie waar hard werken en doorpakken gewoon is. Waar gevoel voor mensen, verder kijken dan het oppervlak, acceptatie en diversiteit, gebruikelijk zijn. Gaaf om voor deze club te werken!

Acutec is in 2010 opgericht door Coen Raaphorst. Ruim 20 jaar geleden rondde hij zijn HTS af en startte hij in de technische detachering. Na een aantal managementfuncties heeft hij dit detacheringsbedrijf opgezet en met succes laten groeien tot het kantoor met zeven collega’s dat het nu is. In zijn rol als directeur van Acutec combineert Coen zijn affiniteit met techniek en de passie om professionals te bemiddelen.

Bij Acutec staan we met beide benen stevig op de grond. Ook partner Bram van Rossum werkt net als Coen mee in de dagelijkse praktijk. Cumulatief betekent dit zo’n 75 jaar technische detacheringservaring op de werkvloer. Hierdoor profiteren opdrachtgevers en kandidaten maximaal van het sterke netwerk rondom Acutec.

Wij krijgen energie van het contact met opdrachtgevers én met kandidaten. De juiste technische match vinden en twee tevreden partijen na bemiddeling: dát is wat ons drijft! Waar wij bij Acutec in geloven? Dat het verbinden van de juiste kandidaat aan een nieuwe organisatie geen eindpunt is, maar het begin van een succesvolle reis!

header Werktuigbouwkunde Acutec Acutec

Het geheim van langetermijnsucces

Dankzij onze specialisatie en ons succesratio zijn we hét technisch detacheringsbureau in Nederland. Met veel toewijding begeleiden we engineers en ingenieurs in hun loopbaan.

Hoe we dat doen? We blijven kijken naar de ambitie van onze professionals, nu en in de toekomst. Zo zorgen we voor een match vandaag én over vijf jaar. Deze aandacht voor persoonlijke ontwikkeling is goed nieuws voor onze kandidaten. Zij zijn zo immers verzekerd van groei.

Wat onze manier van werken voor de opdrachtgevers betekent? Goed gemotiveerde kandidaten voor de juiste functie. En dat werkt!

Werken via Acutec

Acutec-consultants zijn flexibel van geest. Mensen die nieuwsgierig, gedreven en positief de wereld in kijken. Blijven ontdekken en leren. Samen met opdrachtgevers langdurige relaties aangaan. Onze professionals echt leren kennen. Een stapje extra zetten. En weten dat het verschil in de laatste 10 procent wordt gemaakt.

We doen er bij Acutec dan ook alles aan om een goede plek voor kandidaten te creëren. We bieden een professionele werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om te leren, kansen te creëren en te presteren. Met gedreven collega’s en aansprekende klanten met mooie opdrachten. Opdrachtgevers die ons waarderen omdat we het verschil maken met eigentijdse oplossingen en mensen.

We zijn altijd op zoek naar mensen die verder willen in hun loopbaan. Laat Acutec je ondersteunen in jouw loopbaanontwikkeling en schrijf je in als kandidaat. Wij matchen je op je kennis, kunde en karakter. Zo ben je verzekerd van een functie en van een werkplek waar je het beste uit jezelf kunt halen.

Meer informatie voor Professionals

Werven via Acutec

Dankzij jarenlange ervaring in de techniek zijn Acutec-consultants de ideale sparringpartner voor opdrachtgevers. We hebben kennis van techniek en vooral van werken in de techniek. Dit betekent dat we begrijpen hoe een project verloopt en wat de veelvoorkomende uitdagingen zijn. Samengevat: we kennen de markt.

Het goede nieuws voor opdrachtgevers is dat we ook onze kandidaten kennen. We streven voor onze engineers en ingenieurs naar de ideale loopbaan en optimale persoonlijke ontwikkeling. Waar we voor opdrachtgevers naar streven? Succesvolle projecten en continuïteit van de bedrijfsvoering. Met de juiste match tussen vacature en kandidaat bereiken we precies dit.

Als de kennis, kunde en het karakter van een kandidaat bij jouw project of bedrijf passen, hebben wij gewonnen. Tel daarbij op dat onze intrinsieke wens is om de kandidaat een ideale loopbaanbegeleiding te bieden en je weet jezelf verzekerd van de beste cv’s en mensen.

Meer informatie voor Opdrachtgevers