Projectleider Drinkwater

Als Projectleider Drinkwater bij onze klant sta jij aan het roer van complexe en uitdagende projecten die variëren van nieuwbouw tot renovatie en groot onderhoud aan onze drinkwaterproductie- en distributielocaties. Stel je voor: je leidt de bouw van een nieuwe zuiveringsstap in een bestaand station of breidt een winveld uit met extra bronputten. Vanaf de definitiefase tot en met de oplevering en ingebruikname ben jij de eigenaar van het project. Je zorgt voor een zorgvuldige planning, organisatie, kwaliteitscontrole en risicobeheer.
In de initiatiefase werk je nauw samen met onze collega's uit het assetmanagement team en het team bedrijfsvoering. Je zorgt voor een maakbare en haalbare projectopdracht. Na goedkeuring van de opdracht leid jij het projectteam, bepaal je de aanpak en stuur je op de resultaten. Jouw rol als projectleider omvat ook sterk stakeholdermanagement en het opstellen van maandrapportages.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Jij bent een ervaren projectleider met minimaal drie jaar relevante werkervaring. Je hebt een technische HBO-opleiding afgerond, bij voorkeur in Technische Bedrijfskunde. Een achtergrond in elektrotechniek en/of werktuigbouwkunde is een pré. Je hebt affiniteit en ervaring met industriële installaties, en beschikt over sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden. Jouw persoonlijkheid kenmerkt zich door besluitvaardigheid, resultaatgerichtheid en initiatiefneming. Je werkt graag samen en streeft naar kwaliteit en resultaat in alles wat je doet.

Wat krijg je er voor terug?

Jouw team Het Infra-ontwikkel team waarin jij werkt, bestaat uit zeven projectleiders, drie senior projectleiders en twee projectmanagers. Samen dragen we de verantwoordelijkheid voor alle grote investeringsprojecten binnen onze klant. We sparren over projecten, delen leerervaringen en bezoeken regelmatig lopende projecten. In jouw rol rapporteer je aan de teammanager infra-ontwikkeling.
Waarom onze klant? Bij onze klant werk je aan projecten die direct bijdragen aan de verbetering van onze drinkwatervoorziening. We staan voor technische uitdagingen en transities, en jouw bijdrage is daarin van groot belang. Dankzij onze bescheiden omvang heb jij veel impact en kun je jouw stempel drukken op belangrijke innovaties binnen onze organisatie.
Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische werkomgeving
  • Salaris tussen € 4.487 en € 6.222 (inclusief FAB van 22,11%)
  • Een team van gepassioneerde en betrokken collega's
  • De kans om een directe bijdrage te leveren aan de drinkwatervoorziening voor 800.000 mensen

Wie zijn wij?

Acutec detacheert ingenieurs en engineers binnen elektrotechniek, werktuigbouwkunde, ondergrondse infra, bouwkunde & civiel.  

We werken op basis van Deta-Vast. Dit houdt in dat je voor één jaar bij ons in dienst komt en hierna ga je over in dienstverband bij de opdrachtgever. Het voordeel is dat we ruimte hebben om de meest ideale werkplek voor je te vinden, te onderhandelen over je arbeidsvoorwaarden, je te ondersteunen tijdens je gesprekken en te begeleiden gedurende dit eerste jaar.

En? Ben je enthousiast?

Zie jij jezelf al in deze functie? Of heb je nog een vraag? Bel, app of mail me dan. Ik sta je graag te woord!

Bram van Rossum | 06 50 22 56 73 | a.vanrossum@acutec.nl | Whats app mij
Bram klein - MSR.png