Word jij onze nieuwe Recruiter?

Over Acutec:
In een wereld waarin techniek de motor is achter innovatie, is het cruciaal om de juiste mensen op de juiste plek te hebben. Al meer dan 10 jaar is Acutec de verbindende schakel tussen technische specialisten en bedrijven die hen nodig hebben. Onze nieuwste dienst, de Acutec Next Step Service, is ontwikkeld voor technisch talent dat niet actief op zoek is naar een nieuwe baan, maar wel openstaat voor de perfecte kans wanneer die zich voordoet.
 
Jouw Rol bij Acutec:
Stel je voor: op maandagochtend kom je binnen op kantoor, klaar om de week te beginnen met collega’s die net zo gepassioneerd zijn als jij om carrières in de techniek verder vorm te geven. Je begint de dag met een gesprek met een ingenieur of engineer die tevreden is in de huidige rol, maar openstaat voor nieuwe mogelijkheden. Samen breng je de ambities en wensen in kaart, wetende dat jij op het juiste moment kunt begeleiden naar de volgende stap in de carrière.

Gedurende de week werk je nauw samen met onze vier consultants. Ze vertrouwen op jouw diepgaande kennis van de technische arbeidsmarkt en jouw expertise in recruitmentprocessen. Je voorziet hen van waardevolle inzichten en zorgt ervoor dat onze recruitmenttools up-to-date blijven met de nieuwste technologieën en technieken.

Op kantoor op donderdag bespreek je je bevindingen en werk je samen aan strategieën om de perfecte match te maken tussen kandidaten en klanten.
Op de overige dagen heb je de flexibiliteit om vanuit huis te werken, of als je dat liever doet, gewoon op kantoor. Deze vrijheid stelt je in staat om je werkdag zo in te richten dat je het maximale uit jezelf en je werk kunt halen.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Je bent niet zomaar een recruiter; je bent een echte talentscout.

Met minimaal 3-5 jaar ervaring in technische recruitment ken je de kneepjes van het vak. Je hebt een scherp oog voor talent, bent een uitstekende communicator en hebt de drive om kandidaten succesvol te begeleiden naar hun volgende stap.

Daarnaast ben je een waardevolle bron van kennis voor onze consultants. Je helpt hen door je marktinzichten en je ervaring met de nieuwste recruitmenttools te delen.
Je bent proactief, flexibel en altijd bereid om net dat stapje extra te zetten.

Een HBO-werk- en denkniveau is vereist om deze rol optimaal te kunnen vervullen.

Wat krijg je er voor terug?

  • Hybride Werkomgeving: Werk op maandag en donderdag op kantoor, met de flexibiliteit om de rest van de week vanuit huis te werken of indien gewenst, ook op kantoor.
  • Uitdagende Rol: Een unieke kans om een nieuwe dienst binnen een toonaangevend bedrijf verder te ontwikkelen.
  • Samenwerking: Een dynamische werkomgeving waar je nauw samenwerkt met gepassioneerde professionals.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: Ruimte voor persoonlijke en professionele groei, met mogelijkheden voor verdere training en ontwikkeling.
  • Aantrekkelijke Vergoeding: Een competitief salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Acutec detacheert ingenieurs en engineers binnen elektrotechniek, werktuigbouwkunde, bouwkunde, ondergrondse infra & civiel. We werken samen met opdrachtgevers die een belangrijke rol spelen in het duurzaam en toekomstbestendig maken van Nederland.

En? Ben je enthousiast?

Zie jij jezelf al in deze functie?
Solliciteer direct, stuur me een mail of bel me!

Max Broekhuizen | 06 29 28 04 13 | m.broekhuizen@acutec.nl | WhatsApp Mij