– Next Step – Sluit je aan bij Acutec

Sluit je aan bij Acutec

Het doel van Acutec is om mensen in de techniek verder te helpen. Een goed lopende/ gezonde carrière is goed voor jou én goed voor je (toekomstige) werkgever.

Hiervoor gaan we langdurige contacten aan met werkgevers. Zo leren we ze kennen en weten we welke mensen hier het beste passen. Aan de andere kant gaan we langdurige contacten aan met mensen die (willen) werken in de techniek. Ook hen moeten we leren kennen om de best passende nieuwe functie of werkomgeving te vinden.

Wil jij gaan voor een optimale carrière? Sluit je dan bij ons aan

Jouw persoonlijke recruiter - Ronald

Voordelen van een persoonlijke recruiter

Een goede match helpt de techniek verder … en dit is hard nodig!

1 500 500 Acutec

In de technische sector zijn de komende decennia veel goede mensen nodig. De banen lijken voor het oprapen te liggen. Een goede match tussen werkgever en werknemer is echter niet Werknemers in de techniek zijn zich lang niet altijd bewust van hun kwaliteiten en mogelijkheden. Werkgevers zoeken soms naar verkeerde capaciteiten en zien mogelijkheden over het hoofd. Een intrinsiek goede match komt hierdoor niet altijd tot stand en dit is eeuwig zonde.

Zonde voor alle mooie werkgevers in de sector, zonde voor alle uitdagende projecten die hierdoor vertraging oplopen, zonde voor het algemeen belang dat gediend is bij een vlot opererende technische sector.

En bovenal zonde voor de ingenieurs en engineers wiens kunde we zo hard nodig hebben.

Langdurig contact met onze techneuten

2 500 500 Acutec

Om hierin blijvend een verschil te maken, zoeken we naar langdurige contacten. Want de ideale match komt simpelweg niet altijd tot stand in één of twee maanden.

We bieden daarom begeleiding in je carrière. Dit doen we door in te gaan op je persoonlijke situatie en door kosteloos trainingen en bijeenkomsten aan te bieden.

Je persoonlijke recruiter en gratis training

3 500 500 Acutec
  • Persoonlijke recruiter
  • Trainingen
  • Magazine De Ingeneer

Als jij je aansluit bij Acutec, dan krijg je een persoonlijke recruiter. Hij begeleid je in je carrière daar waar jij dit wenst. Je kunt bij hem terecht met vragen over werksituaties, baankansen, verwacht salaris, etc. Zie hem als je coach/ gesprekspartner voor jouw carrière in de techniek.

Hoe beter jij je voelt in je werk, hoe beter de resultaten zijn die je neerzet. Hier wordt de hele technische sector beter van. Daarom adviseren we op ieder gebied waardoor jij je beter gaat voelen. In sommige gevallen is dit een nieuwe functie of een andere werkomgeving. We gaan er vanuit dat wij in dit geval een ideale nieuwe baan voor je kunnen vinden. En zouden het geweldig vinden als je ons deze mogelijkheid gunt.

Duurt het járen voordat je toe bent aan een andere baan? Fantastisch! Dan zit je nu goed op je plek en zijn we blij voor je. Ook in dit geval ben je van harte welkom bij Acutec.

Regiodirecteur via Acutec
Wat heeft Acutec voor Ted betekend?
Acutec gaat een stap verder
Waarom detacheren in techniek?
Recensies Acutec
Ons Team Acutec