Wisselingh en Toorens overgenomen door Acutec

Wisselingh en Toorens is sinds 2001 actief in het detacheren van bouwkundigen en civiele technici. Vanaf januari 2023 zijn de medewerkers en contracten met klanten overgenomen door Acutec.

Arnold van Oosterhout Arnold, oud medewerker van Wisselingh en Toorens over de overname:

Ik ben hier erg content mee omdat zo de continuïteit voor de medewerkers en onze klanten gewaarborgd is. Ik ken Acutec al langer doordat Coen Raaphorst een oud-collega is. Ik voel mij hier nu al als een vis in het water!
a.vanoosterhout@acutec.nl | 06 4356 1257

Je zocht op Wisselingh en Toorens en bent bij ons terechtgekomen. Welkom bij Acutec!

Wij detacheren bijna 15 jaar ingenieurs en engineers vanuit meerdere disciplines in verschillende sectoren. Met een team van 8 mensen werken we vanuit Houten aan onze dienstverlening richting klanten en onze 48 ingenieurs en engineers.

We zijn blij dat we met de overname de werkgelegenheid voor de medewerkers van Wisselingh en Toorens kunnen continueren. Daarnaast werkt het in ons voordeel dat we hiermee een sector betreden waarin we in het verleden nauwelijks actief in waren.

Met de overname intensiveren we onze contacten in de civiele techniek en de bouw. In de Bouwkunde waren we tot op heden niet werkzaam en we ervaren dit als goede aanvulling op onze dienstverlening.

Bekijk hier ons persbericht over de overname
Vraag gratis ons jaarlijkse magazine aan: De Ingeneer – voor en door Ingenieurs en engineers
Bekijk al onze vacatures

Coen Bram Acutec 2022 e1663670127220 Acutec

 

 

 

 

 


Coen Raaphorst & Bram van Rossum